Är det nån mer än jag som INTE svarar på hemliga eller skyddade nummer. 9/10 ggr är det en säljare! Har liksom inte tid och lust med såna :) ! Varför har man ens skyddat nummer nu förtiden?! Känns lite 80-tal! Jag gjorde 1 undantag igår bara för att höra vad det kunde vara. Och självklart ! Folksam undersökning :) haha!!!Jag kommer aldrig svara på skyddade nummer igen! Skulle det vara viktigt då skickar man väl sms :)

Är det nån mer än jag som INTE svarar på hemliga eller skyddade nummer.  9/10 ggr är det en säljare!  Har liksom inte tid och lust med såna :) !  Varför har man ens skyddat nummer nu förtiden?! Känns lite 80-tal!  Jag gjorde 1 undantag igår bara för att höra vad det kunde vara.  Och självklart ! Folksam undersökning :) haha!!!Jag kommer aldrig svara på skyddade nummer igen!  Skulle det vara viktigt då skickar man väl sms :)

Comments

comments