Smart for Two coupe 2003 10 000 mil. 6växlad automat/Tiptronic.Nybesiktigad idag samt skattad och Påställd .Nyss Genomgången/ Renoverad och servad motor av mig , ny topplockspackning, bultar, ny kamkedja, alla drev och spännare är nya! Oljefilter, olja , kylarvätska bytt. Växlar och går som den skall. Riktigt fin!Påkostad massor! Drar 0.4 l/mil. årsskatt 470 (efter höjningen 2015) Som storstadsboär den underbar ,man hittar ALLTID parkering till den:) Billigare ön såhär blir det inte :) Bra friktions/allrounddäck! Priside: 28 000krKan levereras med ombyggt oljetråg, effektavgassystem samt ny programvara! Gör då 200 km/h när det är vindstilla (gps)Mot tillägg!#smart #coupe # billigbil

Smart for Two coupe 2003 10 000 mil. 6växlad automat/Tiptronic.Nybesiktigad idag samt skattad och Påställd .Nyss Genomgången/ Renoverad och servad motor av mig , ny topplockspackning, bultar, ny kamkedja, alla drev och spännare är nya!  Oljefilter, olja , kylarvätska bytt. Växlar och går som den skall. Riktigt fin!Påkostad massor! Drar 0.4 l/mil. årsskatt 470 (efter höjningen 2015) Som storstadsboär den underbar ,man hittar ALLTID parkering till den:) Billigare ön såhär blir det inte :) Bra friktions/allrounddäck! Priside: 28 000krKan levereras med ombyggt oljetråg, effektavgassystem samt ny programvara!  Gör då 200 km/h när det är vindstilla (gps)Mot tillägg!#smart #coupe # billigbil

Comments

comments