5IFTY4OUR Weekend… 19-20 DECEMBERSöders Enda riktiga uteservering står öppen med infravärme och filtar för dom som vill.DJ Zeb Lopez står för musiken hela helgen. 00-03Boka Bord/Vip : 08-643 00 54Vi Ses!#ZebLopez #EDM #Deep #Tech #progressive #Drinks #Nightclub #Nattklubb #Drinkar #Dansgolv #Bar54 #Restaurang #Grillat #AlaCarte #Party #Fest — med Zeb Lopez Official

5IFTY4OUR Weekend... 19-20 DECEMBERSöders Enda riktiga uteservering står öppen med infravärme och filtar för dom som vill.DJ Zeb Lopez står för musiken hela helgen. 00-03Boka Bord/Vip : 08-643 00 54Vi Ses!#ZebLopez #EDM #Deep #Tech #progressive #Drinks #Nightclub #Nattklubb #Drinkar #Dansgolv #Bar54 #Restaurang #Grillat #AlaCarte #Party #Fest — med Zeb Lopez Official

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *